Siihen aikaan kun aloitin Rumba-lehden avustajana vuoden 1994 tietämissä, lehdessä oli vielä paljon 80-luvun vaihtoehtolehden henkeä. Se oli päätoimittaja Rami Kuusisen näköinen lehti, häpeilemättömän asenteellinen ja kiinnostuksenkohteiltaan perin poukkoileva, mutta yleensä myös virkistävä ja hauska. Vaikka Rami olisi saanut elääkin, tuolla tyylillä lehteä tuskin olisi voinut jatkaa loputtomiin. Yksi asia jossa minä yritin pitää perinteitä yllä vielä senkin jälkeen kun muut avustajat olivat kyllästyneet, olivat ns. Rumban perinteiset loppukysymykset. Salaa mielen pohjalla toivoin, että pääsisin itsekin joskus lehden haastateltavaksi ja vastaamaan perinteiseen loppukysymykseen - johonkin niistä kolmesta. Koska niin ei käynyt ja koska blogiin minä saan kirjoittaa mitä haluan, tehdään näistä nyt sitten meemi:

Nimeä kolme suosikkieläintäsi.
- Vesinokkaeläin. En ole koskaan tavannut, mutta olemus vaikuttaa ihastuttavan omituiselta ja sympaattiselta. (Tiedän kyllä, että osaa olla tarvittaessa vaarallinenkin.)
- Triceratops. Jostakin syystä se oli minunkin lapsuuden suosikkini, kuten sillä Jurassic Parkin tutkijalla.
- Traorea. Pakkohan minun on tämä laittaa, vai kuinka? Se on sentään ihan itse keksimäni eläin.

Jos saisit olla jokin soitin jossakin biisissä, niin mikä soitin ja missä?
Bonnie Raittin dobro "Write Me a Few of Your Lines/Kokomo Bluesin" akustisessa versiossa.

Jos musiikkisi/kirjoittamisesi olisi rakennus, millainen rakennus se olisi?
Musiikki: Tulitikuista rakennettu Kansallismuseon pienoismalli.
Kirjoittaminen: Hartiapankki-omakotitalo. Tässä vaiheessa vielä kuoppa, johon alkaa hahmottua perustusten ääriviivoja, jotka eivät aina ole niin suorassa kulmassa toisiinsa nähden kuin voisi toivoa.

Haastetaanpa mukaan Kirjuri, Usva, Tuuli (kolmoskysymykseen valokuvaus), Savurenkaita ja Jäniksenselkäläisen kirjallisuuden seura.