Ensi viikonloppuna ovat sitten Turun kirjamessut. Minä esiinnyn haastateltavana lauantaina kello 14:40 Kirjakahvilassa. Esityksen jälkeen olen lupautunut pyörimään Turun mainion SF-seuran osastolla - tervetuloa juttelemaan! Olisi mukava tavata teitäkin.

Helsingin kirjamessuilla kuluvan kuun viimeisenä viikonloppuna (25.10.-28.10) olen näytillä sitten enemmänkin, mistä pieni ja vaatimaton ennakkomainos:

Perjantai 26.10. illalla, ravintola Belly
Like Kustannuksen ja Sammakon Kirjamessuklubi!
Like present: Kauko Röyhkä (soolo), Black Audio (live), Karoshi Lovers (live), J.Pekka Mäkelä (kitara & ääni). Sammakko present: Teemu Hirvilammi (runoja), Pertti Alaja (runoja), Henry Lehtonen (runoja), Seppo Lahtinen (lukee Bukowskia), vapaa pääsy

Lauantai klo 15:00, Takauma-lava
J. Pekka Mäkelä - Kirjailijan työt
Kirjoja ja kitaroita, sävellyksiä ja suomennoksia. J. Pekka Mäkelä on Kirjailijaliiton uusi jäsen ja oiva esimerkki siitä, minkälainen "sekatyöläinen" kirjailija nykyisin on. Haastattelija Jani Saxell.
Suomen Kirjailijaliitto

Scifisunnuntai klo 16:00, Louhi-lava
J. Pekka Mäkelä - Nedut
Kymmeniätuhansia vuosia sitten neanderthalin ihmiset jättivät maan nykyihmisille. Nyt he ovat palaamassa avaruudesta vaatiakseen itselleen takaisin vanhan kotialueensa, Keski-Euroopan.
Like

Lisäksi olen jo perinteiseen tyyliin live-kääntämässä Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton osastolla joko torstaina tai perjantaina, ilmoittelen tarkemman ajan sitten kun tiedän.

EDIT: Se aika on nyt. Eli live-käännöstä torstaina 25.10. kello 15-18.