AlmaMedian ja Johanna Korhosen henkisessä kädenväännössä homofobiaa sairastavalla äijäosastolla alkaa olla jo rystyset lähellä pöytälevyä, kun Lapin Kansan nykyinen päätoimittaja on harkitsemattomien lausuntojensa aiheuttaman luottamuspulan vuoksi vetäytymässä vapaaehtoisesti ennen aikojaan ex-päätoimittajaksi. Iloinen asia on, että tästä näyttäisi tosiaankin tulevan niin iso tapaus että suuryritysten lasi- ja vaaleanpunakatot rakoilevat ihan oikeasti.

Tarkoitus on silti siirtää blogi pois AlmaMedian ostamasta Vuodatuksesta. Tämä ei ole epäluottamuslause itse Vuodatusta kohtaan, joka on ollut nämä pari vuotta vallan miellyttävä blogiemäntä. Eikä Vuodatuksen (nyt Alman palkoissa jatkavaa) vetäjää Tuomasta kohtaan. Viikonlopun mittaan tulevia blogikoteja miettiessäni tulin nimittäin myös ajatelleeksi, että kaikkein järkevintä ja selkeintä olisi tietenkin siirtää blogi omalle tontilleni eli www.yrttimaa.net-osoitteen alle toimimaan WordPressin softalla. Tämä vaatii webbihotellipaketin täydentämistä MySQL-tietokantapalvelulla. Ja se merkitsee sitä, että yrttimaan sivut (ja blogi!) ovat luultavasti lähiaikoina muutaman päivän ns. solmussa, kun yritän saada systeemiä pelaamaan.

Olen viime päivinä aloittanut sitä paitsi uudestaan ns. jalkatyön vaalikentillä. Vihreiden kampanja avattiin virallisesti perjantaina Kampissa, missä kävin iltapäivällä muutaman tunnin ajan esittelemässä tyylikästä uutta Vihreiden huomioliiviäni, juttelemassa ehdokastoverien ja muutamien ulkopuolistenkin kanssa. Ja jakamassa jokusen oman esitelipareeni. Huomasin samalla, että väriprintattu esitelipari voisi kaivata pientä esteettistä parantelua näyttääkseen vähän tyylikkäämmältä, varsinkin kun ystävä ja ehdokastoveri Eva jakeli vieressä erittäin tyylikästä ja kampanjansa teemaan sopivaa kirjanmerkkiä.

Tänään piipahdin Tapanilan Työväentalolla osallistumassa yhden ottelun verran Tapanilan Tarmon ja Koillis-Helsingin Vihreiden yhteiseen bocciajoukkueeseen. Hauska laji, vaikka jouduinkin mukaan kesken ottelua vähän ennalta varoittamatta ja pitelin bocciakuulaa ensi kertaa kädessäni ensimmäisellä kilpailuheitollani.